Tip Shopping di USA Crazy 8!!

Eh ni bukan tip shopping barang-barang kat Crazy 8 ok.. Ni cuma tip berbaloi tak nak membeli belah online barang2 kanak-kanak di US. Tuh pun, tip ni diberikn oleh sorang mama yang pernah tinggal di US. :D Kite share tip dia hokay.

Minggu lepas, mmg rasanyer kebykkan website buat Black Friday sale. Tak kire la Pumpkin Patch USA, Osh Gosh, Carters, Crazy 8, Baby GAP. Senang cite KEBYKKN. Apa lagi, I pun terjebak lah nak membeli. Tgn ni ala2 gatal jeks. Pilih punyer pilih, rasanyer Crazy 8 offer lower price, tambahan barangan dia kemain cun hokay. 



Siap ada sale utk semua seluar utk USD 10!!
Convert2 cuma RM 35!
Dah la giler cun, tutup mate klik "Add to Bag"


Total yg I dpt tangkap.. tadeklah byk mana..
Dlm 10 keping jeks, tp kalo nak berbaloi kene lah beli byk sket. Sebab? Pukul rata nak pos balik ke Malaysia nih sket2 tak berbaloi.
Baik byk terus. *alasan*  muahahahaha!!!

Eh, kak long kate nak kasik tip. Ni dia tipnyer:
  • Beli barang yg tadek/susah cari kat M'sia 
  • Cari yg kalo beli kat M'sia mahal rege (Cth: Kot, Seluar Jeans, Sweaters)
  • Baju t-shirt2 atau headband takyah beli (Sebab kat sini lebih murah kot..) 
  • Beli byk sket, cover balik kos penghantaran 
  •  Beli size beso sket, kalo sampai kat M'sia lambat sket pun tape. Masih muat lagik!
Tu je kots.. hihihi... Dah bley start shopping dah...
Apa yg I beli ek? Tadaaaaaa!!!! Eh, tabley la tunjuk semua.. tunggu parcel sampai laa...



Hah?! USD12 jer = RM42 kot...

Tgk rege kat atas tuh!! USD3 je kot...
Hoh! Beli jgn x beli.. Kalo nak tau lanjut.. leh jek komen/hantar lah emel ya...

Comments

farah my said…
Salam bole Tanya pos mcm mana dr us keep Malaysia.