December 27, 2007

Mini Model

Hehehe... Kat Alamanda.. Mama gatal nak masukkan Farissa untuk Anakku Baby Competition.. So ni la hasil penangkapan gambar untuk mini model Farissa!



Innocent


Sad


Happy


Shouting

December 14, 2007

Farissa Dah 8 Bulan!

Hehe... nadra farissa.. dah 8 bulan dah... ni list perangai baru dan aktiviti baru..

1) Berbual-bual dengan orang yang tidak dikenali
2) Merangkak (komando style) keliling umah (nak mengikut jejak nenma tawaf)
3) Tak mau balik dari nursery
4) Tak kesah bila mama hantar kat nursery (mama yang terasa dan sedih)
5) Pandai sedih dan menagih simpati apabila mama tegur (klakar sgt muke innocent farissa) - ala buat lagu sedihla
6) Suka menonton iklan astro (yg tv-tv naik bas), iklan starworld dan iklan discovery home and living
7) Suka mengutip dan memasukkan item2 yang tak sepatutnya ke dalam mulut.. habuk, kertas, tag harga, rambut dan lain-lain lagi...
8) Suka makan jelly (pelbagai perisa)

Buat masa skrang ni.. alhamdullilah ni je kot...

December 04, 2007

Kebahagian Mama & Papa

Do I look like a doll?

Sweet angel.. I want to enjoy you everyday, every minute, every second.. I love you Nadra Farissa Loh.. I love you very much indeed..
In my stroller.. Care to join in?
Alamanda Putrajaya




November 12, 2007

7 Bulan dan Membesar

Kenny Rogers

Baby mama dah leh duduk atas high chair ye.. Comelnye..

October 29, 2007

Hari Raya Kedua di Batu Pahat

Geng.. Dari kiri Uncle Fairul, Auntie G, Auntie Nora, Auntie Sara, Auntie Hani dan Uncle Li..

Close up Farissa..

Satu famili dinner di Hotel Batu Pahat..


Ni malam Hari Raya kedua di batu pahat.. Stay up sampai kul 10 tuh.. Balik hotel mengamuk.. Padanla muka mama dan papa layan Cik Farissa.. hehe...








Selamat Hari Raya

Bersama mama dan papa yang tercinta..

Bergambar di pagi raya..

Beratur nak kutip duit raya.. hehe..


Raya pertama Farissa yang meriah.. Hehe.. Begitu comel dengan baju raya yang baru..







October 01, 2007

Visit to Auntie Nisah's and Uncle Niza's House

Bergambar dengan Abang Ish.. Hensemnyer Abang Ish sekarang nie..


September 24, 2007

Baby Chair



Bestnye.. baby chair baru ni.. weeeeee (kecilkan audio jika tidak mahu kepekakkan-hehe)


video

Loving it ye anak mama! Anyway.. this is a pic kat baby chair warung pak maidin.. seronoknyer dier!

August 27, 2007

Hari Minggu



sweweNadra Farissa saerewrewrdFitri Anas

Hari minggu ni pegi visit Auntie Fai and Uncle Apis nyer baby Fitri Anas. Pastu pi main ngan mama ngah. Pastuh lepak ngan mama. Lepak ngan mama paling best.. ;)




video

August 24, 2007

Gi Klinik



Ari ni nak gi klinik.. Hidung tersumbat laa.. Malam tadi berjaya tidur 7 jam straight.. Best nyer mama tidur.. Teruskan usaha tu ye.. :)



August 15, 2007

Perubahan Diri

Perbezaan 1 bulan 2 bulan 3 bulan dan 4 bulan

4 bulan (rambut semakin berkurangan)

3 bulan (masih belajar nak senyum)
2 bulan (belajar nak fokus kamera)

1 bulan (belajar nak buka mata)

August 14, 2007

Semangat Sayang



Saya dah 6.5kg.. yeah yeah.. minumlah Frisolac..

Senyuman Manis



Dah 4 bulan dah??!! How time flies.. Inilah senyuman manis baby mama yang diambil oleh Uncle Chino. Hehe.. Comel nyer..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...