Waffle World OU

Dah lama kot tak cite gi merayap2 shopping kompleks ni.. Lat Mr. Bob balik dari Mersing ritew.. ajak dia pi jln2 ngan anak2 kat OU.. sebabnyer I nak pi Moving Sales SSF kat Bandar Sri Damansara. Tpkan.. sgt2 kecewa sebab tadek ape2 sgt pun nak dibeli.. bunga2 semua tak cantik.. last2 beli door stopper jerks..

Abis jenguks SSF pi OU nak lunch.. malas nak jln sampai old wing ke TGI, we olls singgah jeks Waffle World.. Nak kate food dia hebat.. tadek sgt pun.. simple dan biasa.. price wise.. mahal sket la kots.. utk makanan yg tak sebesh mane2 restaurant yg lain2 tuh..


Anak2 I yg suke sgt nak benda bergerak2 nih..


Okeh.. biler sampai kat dlm.. cam biasa.. mama la order food..
Papa ngan anak2 tolong makan jeks..
Oh yes.. "papa please pay oso aaaah"


Clam Chowder, rasa bley tahan..
I suke gaks la..


Fish and Chips..
Benda ni jeks kot yg Farissa nak makan..
Yang penting.. fries ada..


Ok bdak ni dah pandai makan sendiri daaah..
Olololo.. chenta mama sorang nih..





Part yg ditunggu2..
Dessert!!!!!
Ni la waffle yang I pilih.. Choco and Nutz..
Giler bessssh....
Sluuuuuurp...


Aksikan lah kami2 semua makan waffle..
Adik pun sibuk nak gaks tuh..
meh2 mama suapkan..
Nak taaaaak???




Comments

Iela Fazielah said…
NMPK MENARIK LA MKNN DIA... JARANG SKALI NAK SMPAI KE OU TU
mmg jauh pun kalo dari SK ilah.. hukhuk
Aidashar Abdul said…
I think tempat tu specialty dia mmg waffles pun. yang lain2 tu mungkin kurang sket
yup their specialty is only the waffles.. so yang lain2 rasa biasa jeks..