Selamat Jeng 3x.. Hari Raya.. Jeng 3x

Semua orang dah upload2 gambo kat facebook, blog.. I pun nak upload gaks la.. ahaks.. Malas nak cite panjang2.. yang penting.. alhamdullilah... tahun ni lengkap.. semua anak menantu Haji Shafik dan Hjh Norliza ada bersama2 di KL.. *Cayang semua!*

Dari SK kite bergerak awal2 ke Bkt Jelutong.. Mr. Bob nak sembahyang Raya.. I tak pat nak ikut.. sape nak tgk si kenit kan? So tunggu kat apartment dan makan2 apa yg patut.. hihihi..

Biler semua dah balik dari sembahyang raya.. pack2 semua makanan yg nak dibawa kat rumah sepupu.. Sebelum tuh.. bergambo dulu yek!

 

Bukan bergambo ngan I tp ngan Nenma ngan + Tok Ayah..
Tak sabo nak amik gambo ngan cucu..
kasik chance la...

Terus gerak ke rumah pertama kami utk berhari raya..
Alhamdullilah ada gak yg sudi nak menjadi penganjur di KL..
Kalo kat JB sudah pasti Nenma ngan Tok Ayah..



Juadah2 dipagi Raya...
Hasil daripada 3 org yg masak!!
I?? Tukang makan..
penting gaks tuh kan?



Me and Boo boo...








Gulllp.... macam2kan?
Tp setahun sekalik jeks...
Makan la dulu yek..



Farissa ngan sepupu dia Hamza..
Suke betul bila dpt berjumpe.. :)

 

 



Ok.. seblum sesi bermaafan ngan bersalaman..
Ude sibuk main ngan Ruzain..
Kasik anak buah puas main ngan tab.. kalo tak melalak jeks keje..


Nak duit raya x?
Salam duluuuuu......











Alamak.. nak tulis ape lg.. dah buntu laaa...
Yang penting, I cube sedaya upaya nak amik gambo yang sempurna this year..
Tp agak susah sebab Ruzain tak nak amik gambo..
Tak nak pakai songkok..
So, susah sket laa...










My aunt ngan Ruzain..
semua org pun dia tak nak..











Ok lah... dah senyap..sebab terlalu byk gambo tp malaaaas sgt nak tulis byk..
Hari yang cukup indah bagi I sebab dapat bersama2 dgn keluarga yg tersayang..
tercinta..
Rindu sgt nak balik JB...
Mr. Bob.. Jom balik!!!!


Comments

Iela Fazielah said…
suka dgn warna bj uolls. unggu yg...cantiks sgt.... n wat a hepi family....gmbar dah menceritakan segala... xyah taip byk2 dah....selamat hari raya farah..jemput dtg rmh ye
Insyallah Ilah... Nanti ada masa I ke sane.. K.. ceria slalu!!