Mood Raya Dtg Lah.. Malas Betul Nak Update Blog~

Hai semua.. bersempena hari ini hari Jumaat yg terakhir kita puasa.. I update gaks la blog yang sudah sekian lama nak update.. hukhuk.. tetapi bersedialah utk membaca blog yang berkecelaru ngan bermacam2 gambo dari masa2 yg berbeza.. muahahaha *memang terselah kemalasankan??*

Minggu depan.. ramai kengkawan opis dah amik cuti.. bermaksud opis kosong kecuali I yang terpakse duduk opis sebab mmg nak simpan cuti nak merayap kemudian hari.. sob sob.. Sape2 mummy yang dah mengambil cuti.. selamat bercuti la ye.. Balik kampung nanti.. drive la lek lok k... muahs2..

So, ape cite yg nk diceritakan di sini? Meh la tgk gambo2 ini...

Gambar Papa Baru Balik Dari Wuhan

I rasakan semua wife2 yg hubby kene pi outstation mmg akan rasa boring, 
kadang kala sengsara..
Bukan ape.. macam2 nak buat kat rumah.. tp takde org nak tlg2 kite...
Sape ada baby lg lah.. nak masak pun susah.. nanti ada yg sibuk duduk kat dapur sama2..
ps: comelkan matchy2 baju superman yg hubby beli?

Bila Papa Balik Dari Outstation Lama2 Tuntut Nak Balik Kampung

Haaa... ini memang betul.. ye lah..sebagai upah.. mesti nak ceriakan hati mummy dah anak2..
so, bawak la kite semua balik ke JB.. yeay!!
Macam2 nak buat.. tp semua x cukup masa..
Singkat sangat.. Tp takper.. kali ni sempat singgah kat JPO dan bershopping2 ape2 yg patut..

Oh, sambil2 tuh..
Tok Ayah ajak berbuka kat resort dia..
Ni lah baru first time makan kat ala2 hotel dan ada org blanje.. *alhamdullilah*
Makan free mmg slalu best...
So malam tuh mmg pulun habis2...
Thanks Tok Ayah aka my daddy!!!

Jalan2 Lepas Gian Kat Area Rumah Sendiri Plak

Gambar sampingan Ruzain dgn puff dia..
Balik dari JB terus batuk2..
So inilah ubat batuk dia.. :)

Malam Ahad.. I heret Mr. Bobby makan kat TGI Alamanda..
Alaaa saje2.. Org offer nak masak kat rumah dia taknak..
Nak makan steak.. yelah.. manalah ada steak2 ni kat rumah..
So, TGI Alamanda lah alamatnyer...



Ada org tak pose.. ek???
I pun dah tak kose nak upload gambo makanan byk2..
yelah2 dah berbuke.. mana lah terpikir nak amik gambo dulu..
Farissa mmg 'eat for free'
Order Spegetti dan Cheese Nachos..

Mama papa?? Makan ape yek?
Mcm2 ada... time pose ni bahaya makan kat sini..
macam2 nak order..
paham2 lah kalo sorang dalam 2 jenis air.. makanan pun 2 jenis setiap sorang..
sentap tgk bill hokay...

Ok.. itu saje cite...
Sebab Ruzain kecik lagik.. so tak dapatlah nk tgk wayang ke ape...
amik gambo jeks dpn poster ni.. ala2 mcm nk pi tgk..
wakakaka...

Selamat Berpuasa dan Berbuka ya semua!!
Enjoy your weekend!!

Comments

AMIIZAA said…
Selamat Hari Raya farrah:)
ayahmamilisa said…
wah bestnye hubby baru balik out station trus tuntut bawak gi jalan yea..:)yela hubby u mesti rindu jugak kat izza and anak2 ye dok..hehe..
mamilisa ari rabu baru start cuti..lambat kan..samela, nak simpan cuti merayap kemudian ari..huhu~ selamat hari raya izza :)
nak raya umah bole?heee..
Iela Fazielah said…
Selamat hr raya farah.. I pun simpn cuti gaks... Syoknyer soping kat jpo.... Apa nama resort ur father ek? Leh la dtg one day nnt... N farissa nmpk sgt tinggi