Starhill Water Theme Park Review

Hi peeps!!! Hari nih nak buat promo sket.. I slalu dpt email / comments yg nak tny pasal Starhill Water Theme Park nih.. Kalo korang kat JB pastuh tak nak pi tmpt mandi manda yg mahal mcm Legoland Water Park.. leh jer try out kat sini... best wooooo!! 

Lagik tambah2 best ada jer gelongsor gedabak yg kite bley main2 gaks... Ada ala2 tepi pantai jugaks.. Kalo nak tau, mcm setiap kali kalo balik JB mesti bawak bdak2 main2 kat sini... wakaka.. syoook.... Kalo tak silap seblum ke kolam ada jacuzzi gaks.. tp ingat2 lupe... kihkih...

Mahal x nak masuk? Ok jer la price dia... Kalo nak wat event family day pun bley... Dinner pun ada club house yg syok sgt kalo pi... Setiap kali time2 pose... mesti cube la buffet dia... aduh2 macam2 ada kot.. Ok malas nak cite panjang.. kalo ada masa dan teringin nak main air.. singgah ler.. ahaks...






Comments

irmafittaputri said…
kita pernah pi starhill ni dari opis kita lbh kurang 5-7min laa.. tapi tak tahu plak ade buffet kat sini.. mmg pi nak hadap main air je..rege pon murahkan