Cer Teka Apa Yg Kita Beli.. MATTA FAIR 2013!

Cer cer teka.. muahahaha... I dah selamat membeli belah kat Matta Fair 2013 bulan Sept nih! Woot woot!

Suka.. suka.. suka sangat.. So nak cite sket.. I memang dah lama merancang nk berjalan jauh sket.. tak byk sket jeks.. So, awal2 dah plan nak ke Matta Fair.. beli ape2 yang patut..

Warung Booth mmg mcm biasa byk.. tp manusia.. berkali2 ganda ramai... Carik ni dari satu booth ke satu booth.. last2 pilih package yang kami rasa paaaaling murah.. Ok breakdown price:

1 mlm hongkong disneyland hotel
2 mlm panda hotel kowloon
2 HARI ticket masuk disneyland
Kesemua transfers (travel) kat hongkong dari airport - hotel - disneyland
Extra bed utk Farissa :D

RM1178 (satu kepala) dewasa RM760kanak2 dgn katil sekali

Murah kan????? Bley la.. Selalunyer standard RM1600 - RM1800
Flight lain kire la people.. we all dah selamat beli MAS ticket time murah dulu.. 

So ni hadiah dari hong kong disneyland.. I pilih travek tag jeks...

Geng in action!! Dia pilih souvenir yang lain..

We alls beli kat sini jeks.. Takdelah murah giler2..
Tapi yang termurah yg kami jumpe!!

Pastuh apa lg.. Setiap RM300 perbelanjaan.. dpt lah 1 cabutan bertuah..
Biarlah kami menang..
Amiiin..
:D
Sekian!!!!

Comments

sy cam ngandung 7 bln uwaaaaaaaaaa.. ape2 pon best gi situ.. kalau full day lagi bestttt... hahahaha
Iela Fazielah said…
bestnyer... nak ke hong kong tu... syg hubby xde..kalau x..ila pun nak gi matta fair ni
Iela Fazielah said…
oh ye..serius lawa u design templete br ni.. kena dok depan pc sehari semlm kalau nak tukar templete ni..
best kalo pi dgn geng.. :)
tadek la lama sgt pulun.. sat jeks ilah.. :)
Nuha Ariana said…
Bestnye jalan2. .nk ikut jugakkk...
Aidashar Abdul said…
Wow bestnya! Yes I think it's a good package. Have fun travelling! :)