Pembelian Tanamera Postnatal Care

Ok everybody... its 31 weeks now 9 more weeks to go!! 

*Gulp* 9 minggu jeks lg... panik plak tetibe... hehehe... tak lama lg tuh.. So, this month mmg dah siap2 plan nk beli barang2 utk mamanyer plaks.. Ramai yang kat opis ni yg mencadangkan beli postnatal care by tanamera... Bila baca review pembeli2 yang lain, sama2 teruja nk beli gaks tanamera ni...

Tapikan.. I ni jenis tak suke pakai bermacam2 produk.. so, I beli yang mana gerenti akan pakai jeks.. ahaks... :) Yang paling bes beli dari tanamera ni, pembelian atas RM100 delivery free. Order online arinih esok dah sampai... syoks....

GDEX express delivery...

tada!!! semua dibalut elok2 takut pecah...
huhuhu.. tak sukenyer bau herbs kat tungku tuh... uhuks

tungku yang microwavable... menyenangkan en bob yg nk jage time pantang nanti..

free gifts!! if you guys beli online dari 23rd july to 31st august... :)
Ape lg.... semua dpt bonus kan.. haaaaa.. beli2
*facial wash*
*body uplifting lotion*
*3 sachet herbal baths*
*spa voucher RM 50*
*tanamera pouch*

Tak nak beli byk2 (sebab ada yang gerenti tak pakai...)
So beli coconut virgin oil (utk menyenangkan process nk bersalin wallahualam...) dan herbal massage oil.. nak urut2 time confinement nanti....

Total damage RM116... lalalala
Nanti dah cube kite share review k... :D

Comments

Fazah said…
Its so innovative.....the microwavable tungku! Pls give reviews after using it in about 9 weeks time ya? As if I'm ever gonna use it duhhh...........
Nadra Farissa said…
hik hik... auntie... so nice of you to drop by~~ hugsssss~~~
Iela Fazielah said…
wah...tanamera tu...nnt bg la review pasal tanamera ni ea...nak tau jugak... mcm ila tetap percaya pada nonaroguy...terbaek!
Nadra Farissa said…
nonaroguy ya... product ni as long as sesuai ngan badan kite sure ok nyer... :)
putrinorashiqin said…
hi macam mana nak beli yang set tungku ni jer tak jumpa pun dlm website dia..yang ada box besar postnatalcare tu jer
RoSuRaInI SiRoN said…
salam...
jemput ke page FB sy Keperluan Ibu Berpantang...ade mcm2 produk keperluan ibu lps bersalin dan bayi...Produk TANAMERA POSTNATAL, Tropika Baby Skincare Product, Gugu Swaddle Pod dan mcm2 lg...
TERBARU...Year End Sale di Keperluan Ibu Berpantang. Dapatkan set Tanamera Postnatal dgn harga RM350 ( SM ) / RM370 ( SS ). Harga termasuk kos penghantaran...
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.483177338391729.109127.421797114529752&type=3