3D / 4D Scan Adik @SMC

Sebenarnyer nak post entry ni esok2... tpkan.... tak sabo plaks nak share ngan readers2 kat sini... hihihi...
Alhamdulilah adik dah menjangkau 27 weeks so tak lama lg dah masuk ke third trimester.... :) Rase cam baru2 jeks lg discover yang I preggie *sobs* --> happy tears....

Bob and I sampai Sunway agak awal lah.. sebab memula ingat yang appointment kul 9am skalik kul 10am laks.. huhuhu (my fault anyways).. buat appointment tp x ingat... Takpe2.. :) next time mental note kene kuat sket... :p Plan nak bawak si kakak.. tp disebabkan alasan dia mmg buat perangai last weekend tak jadik la nk heret skalik... tunjuk gambo jadiklah...

Since dah awal... singgah ke Starbucks.. kite mamam dulu --> papa kate...  pujuk I makan byk2.. huhuhu.. bukan bleh masuk pun bebanyak...

hidangan tertera.. ada kaki org tuh sebab mmg hadap front lobby spital...
sedapnyeee~~

blueberry muffin anyone??? ooOOooo air sejuk tuh papa nyer ek...


ni lah dia cinta pengarang jantung buah pinggang hati gunung mama yang terletes....
susah tuh nk aim.. sebab mamat ni suke letak tangan kat atas muke...
tak pun gosyok2 muke kat uri... jadikkan bantal peluk dia...

see~~ selesa sungguh tido kat dlm perut... saya dah kenyang...

langsung tido.... dan tido... selama sejam ni jeks la gambo yg dpt di amik... 
takpe jumpe la nanti biler dah kuar...
ikut muke sape??? i donno...

aksi2 saya... lalalallala~~

So, all in all... good experience.. lab tech yang scan tuh agak muda but really trying her best nak kejutkan adik...
sanggup layan I lelama...
papa biler dah bohsan ape lg tido kat sblah...
exited dia skejap jeks... ceeeeeh!!!

Total: RM100
ok kan?? dpt 1 pics 4R (best pic), CD yang ada video ngan pics... 
yang paaaaaaaling bes... dpt Mummy's Tummy Bag!!!

Berminat.. terus pi kat ground floor SMC bahagian radiology or just call to make appointment...
free advert plaks kat sini..

free gifts: pampers huggies trial pack, bepathen (baru smlm beli), Lactacyd feminine wipes and wash..
Mom's Care Voucher... oooOOoo syok ni.. blum beli car seat, bottles, bantal2... bleh tahan la...

Love... loveee.....

Akhir bulan ni ya papa chenta... :D

Comments

Iela Fazielah said…
murah n berbaloi... byk nyer voucer!...baby kenyang mkn starbucks..tu pasal dia tido je..
Nadra Farissa said…
dah agak daaah... derang tak bgtau tableh makan.. huhuhu... :D
Umi Aida said…
wahh kejapp dh nk msk 3rd trimester.. jrng nmpk fara g blkg.. next ur turn plak.. x sabar nk tgk baby hero fara plak.. keh dh selamat..
Nadra Farissa said…
fara pun tak sabo k aida... ngeh 3x... takut nk bersalin... :p