1 Month Milestone~

Hai hai hai! Dah lama sgt tak mengarang / update blog ni.. huhu.. bukan ape.. tade idea plus tade gambo2 yg menarik nk update.. nak transfer dari fon pun susah sebab menumpang laptop ibunda.. huhu.. lupa nk bawak balik bluetooth ke ape.. yg built in punyer tak reti plak nk pakai..

Jom cite pasal perkembangan Ruzain, buah hati sorang tuh... Dari awal2 dulu, bdak ni mmg tak tido mlm... bukan tak tido langsung la.. Ada satu time (dari 9 - 1pg) @ (dari 3 - 6pg) dia tak tido.. nak mama layan dia jeks.. tp pagi alhamdullilah.. tido no hal.. senang la keje nanny dia nanti.. hehehe.. insyallah.. nak org jage anak kite, mestilah kite doakan dia pun senang nk jage.. ye tak?

Bab minum susu pun leh tahan.. setiap 2 jam... 3 ounce each time.. kadang2 tak sampai 2 jam pun dah mintak minum.. alhamdullilah.. asalkan anak mama sihat.. :) Oklah... bdak ni dah nk bgn kot.. dah berbunyik2... nanti update lg.. :D
kakak.. wit adek kesayangan..

Comments

kimi said…
alaaa comel nye kakak kasik susu kat adikkk..!