Ni Lah Gaya Anak Jejaka Naik Kuda

Hihi.. Jangan terpedaya ngan tajuk blog arinih.. bukan kuda betul pun.. patung kuda yg sunway pyramid letak sempena Raya Cina.. Ada dlm 4 ekor semuanyer.. Ruzain tak takut langsung.. Lagik nak naik sorang2.. Poyo jeks..


Ok.. Yang si kakak pun nak amik feel..
Kasik chance la.. kesian plak.. asyik2 adik jeks..
Kakak pun nak naik..
Kuda ni bukan nyer kemetot.. Tiggi tau.. Takut nak lepaskan bdak2 ni sendiri..


Well, sape geram kat budak kenit ni angkat tgn!!
Sempoi jeks muke dia kan?
Rasa cam nak gigit2 je..


Macam2 gaya ada.. semua plak tuh nak naik..
Haaa.. naik2 suke ati korang lah nak bedal naik..
Mama papa jadik kamera men je..
Kang naik tumbang kuda buat shy2.. Haha!


 

Pas pusing2 Sunway Pyramid..
Beli ape2 yg patut *dan yg tak patut..
Carik port nak duduk makan..
Tp tak terasa plak nak makan TGIF / Manhattan / Bubba..
Ternampak Papajohn *betulker nama dia camni?.. Oklah..
Kite terjah dulu!!

 
Pizza tabley order yg ada sayur2..
Nanti ada org itew tak nak makan...
Order peperoni.. sedap gaks..


Mushroom Soup ngan garlic bread..

 
 

Oh.. wedges dia pun bley tahan tau...
Ok.. sementara semua tgh melahap.. bdak kenit tgh tido!
Yes! Mama bley makan ngan aman damai.. *bahagia rasanyer...


 


Comments

Nuha Ariana said…
Seronoknye naik kuda...mcm nmpk real kuda nya tu.
kuda kat shopping complex.. teehee..