Hari Raya Celebration @SRK

Hari ni ada Perayaan Hari Raya di Sekolah Smart Reader kakak Farissa.. Punyalah excited minah ni... :) Dari hari isnin dah sibuk2 nk bawak kek pi skolah dia ni... Setiap hari tak lekang ingatkan mama utk beli kek...

So, smlm singgah kedai kek dkt SK suruh la dia pilih kek kesukaan ati... Nak pi Secret Recipe.. mama rasa tak berbaloi.. beli kek simple2 jeks dah la kot.. Bawak gak kan.. Nak masak pepagi ari mmg tak ler.. Mama dah x larat nk masak2.. huhuhu...

Ni gambar kakak.. mintak posing sebab gambo ni nk send kat Nenma ngan Grandmummy dia...
Manis jeks ngan baju kurung dia tuh...

Taraaa~~ Ni kek yg kakak pilih..
Obviously... bdak2 suke kek coklat.. so swiss coklat ni nmpk syok sgt.. 
makan sejuk2 lg syok.. 

Happy la tuh dpt bawak kek pi skolah... 
Siap ada lagu

"selamat hari raya 4x~~ " hahahaha

Since ada sorang jeks kawan dia yg dah sampai skolah...
mama pun amik la gambo derang berdua ni...
Nama this girl Charinya..
Very la talkative.. sesuai kawan ngan kakak.. hihihi

Comments

Engku Artini said…
suka tengok glass tile kt dapoo.. cantikk!! update la lagi espc cara penjagaan tiles yee...
makin lawa kakak... dh besar dh.. last jmp dl mase baby lg.. hikhikk~
Nadra Farissa said…
skejap jeks dah beso.. :) rindu sgt time dia baby2