Belated Father's Day

Alhamdullilah.. Dalam keadaan mama yg kurang sehat.. Kami masih spend some time to celebrate Father's day... :) Seperti biasa bab2 dlm menyambut Father's, Mother's day ni kami pi makan...

Mama pun ajak la papa ngan Farissa pi makan kat Penang Village, IOI mall... Kali ni mama blanje la... takkan papa plaks kan... ahaks..


Kasik adegan cintan cintun bersama papa tersayang...


Uiishhh Farissa pekena pandan chicken ngan nasik putih... licin satu pinggan..
sedap ya??


yg ni khas utk papa ngan mama... udang goreng ngan telur masin...
terliur k... mmg da bomb!!


since mama tak belikan papa present ape2....
Farissa buatkan paper plate (ya... sudah pecah berderai masuk beg skolah..)
Happy Father's Day...
Awww... sweetkan auntie2 semua...

ucapan dari Farissa kepada semua papa2, ayah2, baba2, waleed2, bapak2, datuk2 di luar sane ya!!

note: to papa... we love you so much.. there is no better man to be in our lives than u...
Happy Papa's Day!!

Comments

Amiizaa2001 said…
cuteeeenya farisha.....macam dah besar jer:):)
intanmaria said…
kita arituh pun celebrate makan2 jek..

:)
Nadra Farissa said…
tq auntie2.... mkn la besh kan 3x