Jom kita ke Taiping!!

Hi semua! Last weekend, papa ajak mama dan Farissa utk ke Taiping sebab papa ada keje.. Leh wat spot check kalo papa ada scandal kat Taiping ye tak?? hehe.. <-- kalo nak kene sembelih ar.. :p Anyway, setelah skodeng ngan Auntie Keh (kampung halamannya kat sini).. plan la nak pi ke Zoo Taiping.. Ni gambar2nye.. Hepinye..
Dah bersedia!
Erm.. tiket satu plis.. utk 3 tahun kebawah free.. Adults RM 12.00..

Siap ada train bagi sesape nak naik ler..

Papa.. takut.. ada burung antu ni.. dia tgk Farissa.. huhu..

Kawan Farissa.. Tgh usha..

Mama dan Farissa bersame cik Org Utan..

Farissa dah start bosan + panas = malas nak jalan..

aksi kene dukung..

Pastuh komplen kene cahaya matahari.. "mama hot!" <-- puteri lilin nak cair dah ni..
Tgk memerang..

Kalo perhatikan elok2.. ada singa di atas batu tuh..

Papa jgn dekat.. ada virus N1H1 berhampiran...

Bersama ruse..
Bubbyes!!

Ni gaya meniru mama order room service.. "HA HA" <-- apa yang lawak pun tak sure.. ketawa pun tak ikhlas.. apa2 la farissa ni..

Comments

Alamak..Kak Farissa, mama akak salah eja virus lah...eehehehe
Nadra Farissa said…
haha.. nak copat.. :p
Nuha Ariana said…
Ooo...gi zoo taiping lak ye..ari tuh masa papa nuha ade keje kat Taiping, memang plan nak gi zoo taiping..sampai sane ujan lebat pulak...terus balik KL...alih2 gi zoo KL je la...huhuhu...
fadh said…
Alaaa cute nye.. ye ye jer cakap on the phone ek.

Ni kalau jumpa haziq n fahim, comfirm cam ayam n itik masuk satu reban!

Fara, Insya-Allah.. nothing to worry about Bob. Suami yang pentingkan keluarga takkan buat benda yang menyinggung hati isterinya. Insya-Allah.

Tak semua lelaki tu sama hokeyhhh
Nadra Farissa said…
Thanks kak.. :D that really mean something..
ha ah.. ayam plus itik.. hik hik.. aritu main ngan icha pun ckp ape2 ntah.. bukannye leh paham..sorang dah byk cakap.. sorang lg tak pas..hehehe
sweet dgr farissa say thank you
melorr said…
Farah...scandal ngn org utan tu eh?
keh said…
cute laaa suke dgr ulang2 bile dia sebut "HA HA..tenkiu..."
Farisa order nasi tuk auntie keh satu yer....:)
Nadra Farissa said…
eh lor.. jgn tak tau.. tgk jeks la org utan tu punye tenungan.. HA HA <- ketawa farisa sekalik lg..
Nadra Farissa said…
okeh.. auntie ckp jeks nak nasik goreng ape.. nanti mama train dier.. :D