Majlis bersame Kengkawan!!

Hi semua!! Tanggal 18 April 2009 - Mama dan Papa telah mengadakan makan2 bersama team Add Maths mama.. dah alang2 sambut gaks birthday Farissa yang ke-2.. Enjoyla sedikit pics yang diambil during this event.. terima kasih kengkawan sebab sudi dtg dan tq auntie dan uncle sebab beri farissa hadiah.. saye mmg suke semuanye!!!

Posing didepan kamera uncle Pejal..
Majlis baru nak start..

Main ngan bubbles.. sambil menunggu kengkawan dtg..

Fuuhh.. Fuuh...

Mama nak rase tak... Fries ini diambil dari pinggan Aneeq.. *Sori aneeq ye.. Farissa mmg tak malu.. huhu..

"Happy Birthday to you.."

Gambar family.. termasuk sekali Abg saye Harith..

Tekun..

Mmg tak sia2 mama tempah cake ni.. sape berminat leh ke "http://www.geocities.com/zauqi/index.html"
Auntie Zurina mmg menghasilkan kek yang sangat cantik..

Wargahaha.. sedap kek ni ye..

Auntie Fatin menyuap manje Farissa.. tq Auntie layan Farissa arituh..

Auntie Ena laks menghasilkan cupcake yang sgt cun!!!! Character Yo!! (Pocoyo) favorite Farissa... "http://popcake2u.blogspot.com/"

Cake.. Yang telah dimusnahkan hehe..

Tgk la hadiah beskal dari grand daddy..

Hadiah dari mama ngah.. "be bi"

Tlg bukak kan Tok Ayah..

Acih semua utk presents saye ni..

Anena.. camne nak main ni * Farissa tgh rambang mate..

Family pics!!

Group pics.. Tgk la saye tgh nangis sebab ari ni saye tak moh tido.. so alang2 mengamuk la sekalik..

Comments

me said…
happy 2 year old farissa!!
happy birthday farissa sweet 2 y....banyak hadiah yerk...huhuhu
Nuha Ariana said…
Happy birthday Farisa...dah 2 tahun...meriahnye party.....:)
Aqeef Aniq said…
eheheh takpe awek cun punya pasal eheheheh ;)
Umi Aida said…
Happy birthday farissa! moga jadik anak yg soleh.. dah 2kali tak dpt nk join besday party farissa..huhuhuh ader jer halangan..
Nadra Farissa said…
tq kepada semua yang datang and wishing!!