Holiday Villa Langkawi

Sudahku letakkan komen2 yang sepatutnyer di agoda... yelah.. lg byk mengomel.. lg byklah point conversion kat agoda...  hip hip horey!! 

First thing first.. bilik mmg luas.. overall selesa sebab bersih, staff peramah.. tp yang agak slack tuh:
  1. iron tak akan dihantar ke bilik atas sebab hotel dah ada ironing room... whaaaaat?? dah la jauh.. pastuh gelap..
  2. tade air selama 2 jam lebih ke 3 jam.. sebab ada paip bocor... dan biler air masuk.. berwarna coklat la plak... huhuhu... kene tahan nk terber**.. frust tau frust... btw,


tv beso.. channel astro ada... :D

sofa luas...sonots duduk2 berkepit2 ngan laki yg tersayang...

permandangan di luar... cam ada tasek.. ada gaks nyamuks.. so tak digalakkan bukak sliding door..

katil ok... luas.. cozy... tp lebih cozy katil di bilikku di rumah.. muahahaha...

kakak.... suke sgt mintak org amik gambo dia.. ni dia sendiri request k..


mlm pertama big boss... aka ayahanda ku.. malas nk kluar hotel...
so dia nk blanjer makan kat lagenda restaurant...
kt dlm hotel la nih...

ni share plate ngan mama dia jeks...

ada singer to entertain the guest... tak ramai sebab bukan cuti skolah lg...

wow.. seksi yoooouuuuuu... papa plis la close ur eyes ya...

bonda dan ayahanda ku.... *love*

mr bob ordered chicken curry.... tak sempat rase pun so tak bleh comment...

oh yang ni mmg super duper sedap... hingga menjilat tulang.. muahahaha...
t-bone steak yg adikku order... very2 nice... 

ni I ngan Farissa order.. sebab nk minah ni makan.. so terpakse la oder peberet dia... huhuhuhu...
maknyer nk t-bone...

makan makan makan... vacation~~

for desert... banana split... yum~~

gambo penutup.... ya ladies...
kite sambung cite langkawi + makan2 some other time ciao...
esok i'm very da bz...
ada workshop k!!!

so till then... lalalalala~~

Comments

intanmaria said…
beshnya bercuti!

kita pun banyak gak pengalaman tak besh kat hotel ni..
kekadang bila booking hotel standard..bilik tak standard..bila booking hotel biasa...bilik lak standard.

apapun, tgk piccas semua ni buat kita jeles nya nak bercuti!
Iela Fazielah said…
bestnyer gi langkawi! lama xjejak ke sana....
Nadra Farissa said…
i dah bgtau hubby... next 2 years akan ku pi lagi... bes cuti2 malaysia nih.. :D