Melaka Vacation 2011

Hi peeps!! Nak cite la ni... Cite kite pi cuti2 malaysia... destinasi melaka.. :) Ni kire vacation separa free sebab papa sambil keje bawak family jjln gaks... tima kacih papa.. hihihi... book hotel semua online... kali ni mama try booking tru asiaroomsbooking.com.. bleh tahan la price dia.. sape nk pi try booking leh try la...


haaa.. ni gamba farissa glamorous posing sblum berangkat ke Mlk.. amacam.. comei x??? mama yang shoot so mama rase comei la sesangat.. haha..


sampai terus pi dataran pahlawan.. sebab mama booking movie "mars needs moms" which is an absolute fun movie to watch tau... ooo sblum tu we all mkn dulu...


ooo sungguh tak sedap.. dan x digalakkan mkn kat sini.. ayam goreng dia cam digoreng semula.. tp disebabkn tersgt lapo.. kiterang melantak la gaks... tak ingat la name restauren tu.. yang ingat dia start ngan H...


papa mkn menu nasi ayam sambal...


habis movie farissa dah lega... sebab dia dah penat sgt..


Ni gambo Farissa kat hotel.. nk pi mkn breakfast..


nampk cam sedap kan?? makan pun sausage ngan telur jeks.. menu biasa..


pas bfast mama temankan farissa main air kat swimming pool.. hehe..


Sonotnye dia...


haaaaa... pas cek out.. kiterang straight pi zoo mlk... kononyer nak enjoy... tp si farissa ni bad mood tahap susah nk control... so 15 min masuk zoo... kite balik!!! waaaaa~~


kenangan good mood.. leh sayang2 miniature horse...


tgk badak...


tgk burung...


ni dah mule2 nk bad mood... tak nak bergambo... cantikkan setting?


ni tak tau ape lg nk shoot... mama amik la gambo binatang ni... errrkk...


yezza... sblum balik kl melantak la lg sekalik.... kat A&W....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

.
.
.

.
.
.
.

.
.

.
.
.
.
.


cube tgk betul2... anak dara saya dah beso kan 3x... :)

Comments

Nuha Ariana said…
yes!farisa dah beso dah..dah boleh tambah sorang lagik ni..kasik adik kat farisa..jeng je jeng!..ehehhee...
Iela Fazielah said…
wah..best gi melaka...
intanmaria said…
best kan melaka..
mmg tak jemu p...even dah banyak kali..really!
Amiizaa2001 said…
tomeinya farrisha...dah anak dara.....tinggi dia farrah:):)