Weekend yang Best tanpa Papa!

Ceritanya bermula dgn hari Jumaat.. berjalan2 bersama Nenma dan Tok Ayah yang berada di KL ni.. memandangkan la papa kene outstation selama 2 minggu maka boringla nak duduk umah ngan mama jeks.. So, ikut la Nenma dan Tok Ayah beraya di KL.. hurray..

Farissa begambar bersama 2nd cousin cik fatin kite (ni ari jumaat).. bagusnya boleh main sama.. muka pun ada ala2 iraskan??

Hari Sabtu laks.. Tok Azah yg berada si Shah Alam ajak raya + bfast sama2 kat umahnye.. Gambar Nenma dan Ayah Cu tengok TV..

Farissa tgh posing cun.. Pantang nampak org pegang camera..

Little Hamza yang sudah setahun.. Comel dan debab sungguh!!

Al-kisah Si Ude pun nak mencarik PC baru.. yelah.. PC lama dah tak power lg ar.. huhu.. here wallet beso aka Ayah pi Low Yatt.. Poww sampai 2.5k.. amboi2 byk cantik muke.. mentangla anak peberet.. hihihi.. Gambo ni we all pi lunch kat Restoren Arab "Marakesh" kat luar Pavilion..

Mama Ngah still single and available.. hahaha.. any takers.. auditor kaya kat kl ni.. :)) jgn marah ye mama ngah.. buat promo kat sini..

ish.. lampu ni cantik weeeh.. carik idea..

I like the pics yg they use in here.. so Arabian..

Ni nasik bryani.. peberet farissa.. tp malangnya si kenit tgh membuta.. so mama lahap sendiri..

Kus-kus tok ayahnya..

Kebab Ayah Cu..

Yg ni tak ingat nama la.. tp cam sedap kan..

Malam laks.. we all sibuk ke South Sea Chinese Restoren.. yup.. selagik bleh kite makan.. wakakaka..

Ude.. ni culprit yang buat Farissa nangis sepanjang sesi dinner ni.. geramnye.. tunggu ye ude.. anak ude kecik2 nanti.. mama long takutkan nanti.. biar die takleh makan..

Farissa sblum kene usik...

Tisu ni..ada no. fon.. buat simpanan..

Banyaknye..

Farissa selepas kene usik.. tukar tempat kat sblah nenma laks..

Sblum balik posing ngan mama ngah..

OO.. ni beraya kat umah tok yah.. and main ngan 2nd cousin dia cik sofia.. :)
video

Comments

me said…
sedap eh kat marakesh tu? i penah try carlos (mexican) and michelangelo (italian) je kat deret2 restaurant kat situ. pun sedap2 jugak. nak check out la nanti
Nadra Farissa said…
boleh tahan la.. my dad yang nyesal.. order kus kus.. pastuh complain tak sedap.. hahaha.. i order nasi bryani ayamm... rase sedap jeks.. :)) i pun nak try la carlos tuh..cam bes jeks mexican food.. yumm..