Balik Kampung WoOoo!

Minggu ni, Farissa and the whole family balik ke Johor. Nenma ada buat 2 functions pada weekend ni. Marhaban cum birthday and also open house. Penat raser nyer perghh semacam.. Anyway, this are some of the pics that Farissa nak share pada visitor blog ni.. Enjoy!!

Sempena ulang tahun Nenma ke 50.. A big special birthday cake! Cantik sangat kek ni.. Nak makan pun sayang..
Farissa wrap up lovely dengan baju putih and pink flowers.. Hadiah raya Nenma kepada Farissa..

Geng marhaban Nenma menyanyikan lagu.. "Happy Birthday!!"

Budak yang suka main tangga..

Habis majlis marhaban penutup.. Farissa sekeluarga berkemas dan lepak2 di luar rumah.. Minum petang..


Bergambar bersama Nenma..

Papa dan sandwhichnye..

"My mommy makes me SMILE"

Farissa dah tak sabar nak menikmati makanan dari STONE GRILL plaza pelangi.. Bib dah ready!

Papa sepeti biasa order makanan yang pelik : Daging Ostrich Grilled dan mama order: Ayam Grilled.. Farissa order: Fries dan Milo..

Jom karaoke!!

Farissa first time berkaraoke.. RED BOX JJ Tebrau City..

Sampai penat.. Org jerit la mcmn.. Farissa kalo time tido tak ada sesiapa yg dpt menghalangnye.. hehe..

Comments

mama_yang_cool said…
ni nak majuk ni.. balik jb tak habaq!
Nadra Farissa said…
alaaaa jgn la majuk.. ujung tahun ni kene turun jb lagik.. :D
Nuha Ariana said…
amboi..siap berkaraoke...farisa,tunggu nuha besar sket boleh karaoke sama2..hahha...
melorr said…
halla so sweetss!