Starhill Resort and Golf Kempas, Villa House for BBQ!

Ok ok ok... Ramai yang tanya I nih kat facebook.. Eh kat mana nih? Nampak syok sgt buat BBQ siap ada swimming pool bagai.. Haaa ni nak cite la nih kat uolls semua.. Masa cuti deepavali, Tok Ayah dah siap2 buat plan nak bermandi2 manda bersama anak2 cucu2 dia.. Dia pesan.. 

"Jgn lupe bawak swimsuit."

I bawak.. tp yg dalaman semua tinggal bley blah tak??  So, I tak dapat nak mencelupkan diri kat dalam pool.. Sob 3x.. Mula2 dah suspen dah.. ye lah.. time cuti sekolah... mesti lah ramai giler org kat Starhill Resort, KEMPAS.. ada water theme park.. mmg betul pun, ramai giler manusia.. park sampai nak terkluar Starhill.. *tepuk dahi* Tak suke.. pening kepala.. ye lah.. dah la ada baby.. susah dan rimas..

Tp tgk2 rupanyer Tok Ayah sewa private villa kat blakang Starhill.. Fuyoooo bessshhhh.. So, private u know.. hahaha.. *Maap ek.. syok sendiri plaks* Ok.. malas nak nak cite panjang.. kang kate nak "Show Off" Sharing is caring tau...

Masuk2 jeks.. cam wow skejap..
Bukan ape.. tak expect ada villa kat blakang resort nih..


Semua muke2 cam kejakunan skejap..
Tak sabo nak melompat turun dalam swimming pool pun ya gaks..


Ni bilik tido dia... tp tak tido pun..
Baring2 skejap jeks pas makan...




Bilik kat sblah tuh.. sebenarnyer dining area..
tp kite tak gune pun..
makan kat tepi pool jeks..



Adik2 ku yang perasan comel2.. hahahha...
Comel ke??? 
No comment!!!


Mama tak dpt terjun..
So anak2 ngan papa jeks terjun kat dlm kolam renang..
nampak tak kakak kat blakang tuh.. 
Sibuk nak main pelampung penyelamat..




Haler 3x... sukenyer adik ya..
Mula2 takut2 jeks..
Skrang dah suke2 plaks..






Ayah Chu interframe..
Ceit!!



Adik berendam takdelah lama sgt...
Mama tak kasik chance.. sebab adik tgh batuk + selsema..
So, naik tukar baju.. ready nak masak2 makan plaks..





Campak jeks udang sotong semua kat dlm bekas foil...
Pastuh masukkan Brahim's Sambal Udang.. Sodap...







Ok.. Nenma plak dah siap2 masak nasi lemak..
So makan jeks BBQ yg kite masak td jdkan lauk2..
Peeergh... layan!!



Ok.. dlm kul 3 gitu.. weolls nak gerak baliks..
Yelah.. duduk kat JB bukan lama pun..
So, sibuk nak merayap kat tempat lain..
hihihihi..



Itu shj utk kalik nih..
tutup entry kalik ni dgn gambo anak2 I yg comel2..
bye!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.




Comments

Aidashar Abdul said…
looks like everyone had fun :) nice!
Iela Fazielah said…
seronoknyer.... ruzain sama comel mcm imran... bam2..rasa nak geget2 je
geget2 jeks ilah.. lol!
Salam.. ada x no cntact tuk sewa villa tu? n bpe kos nye? tq..
ada no cntact untuk sewa villa nie x...?
sorry it seems that this villa is only for the Board of Directors to use...