Farissa dan Skuter Baru nyer~~

Farissa dah lama ngendeng kat mama ngan papa nk skuter ni... Dia pernah main kat rumah Tok Long.. :) Setelah lebih dari 1 tahun meminta... mama ngan papa belikan gaks dia... Farissa bgtau mama yg dia nk main ngan Icha ngan Anas.. mintak mama cepat2 balik kl.. hihihi...


Muke yg bersinar2 main ngan skuter...

Lengkap ngan helmet, knee pad & elbow pad.. :)

Comments

farizatul said…
Comelnya farissa ngan skuter...beli kat mana tu??
Nadra Farissa said…
kat toy's r us dear... :)
intanmaria said…
wah..seronoknya dia!!
Nadra Farissa said…
sonots sgt auntie~~ :) dah lame meminta tuh
farizatul said…
mesti comei je time dia scoot...hehehe...kat toys r us tu jual set ngan helmet n pad tu ke? bkn apa akak tgk kat web dia xde plak yg one set...
farizatul said…
farah...nk tumpang tanya bleh x? wall key holder kat umah farah tu beli kat mana ye? akak berkenan la...comei sesangat...:)
Nadra Farissa said…
sori kak lambat nk menjawab... arituh saya beli time clearance lovely lace.. cube skodeng kat sane... tp rasenyer design camtuh dah tade dah... kalo I nmpk I'll let u know.. :)
farizatul said…
hehe x pe..ye la bulan lepas akak g lovely lace kat mv pn dh x de...huhuhu