Farissa Update!

Hi semua!! Hari ni mama nk update blog yg sudah 1 bulan terbengkalai.. sian blog ni ya.. Sebenarnye ada mcm2 benda yg happening semase 1 bulan ni.. huhu.. memandangkan mama super duper bz dgn keje + study + housework + assignments dan kerja2 ibu + isteri ni.. agak sukar la nk update blog slalu.. *sobs* Tapi takper ni nk update sket cite2 terbaru Farissa.. x byk tp memadailah... ok? ngeee~~

lates (xde la lates mane pun) photo farissa.. chinese look tak? ikut papa ni.. time ni kat alamanda (as usual lah) --> blum time pose ye.. harap maklum.. :D

Farissa ni mmg suke posing2 depan camera.. *saye rase saye comel ar*

kat alamanda gaks (time lain ya).. mmg kaki arcade.. kalo bab2 pi shopping mall ni.. mama papa slalu kene plan baik2 supaye tak lalu depan game arcade.. kalo tak.. ni lah jdnye..

*cak.. saye suke main pyanu*-> sebutan piano...

*saye suke bowling*

*saye suke chicken rice shop* -> mmg serius tahap gaban suke makan sini.. mama plak naik muak.. :)

Comments

Iela Fazielah said…
long time xupdate blog.. miss nadra...
FAIZA AMIR 2001 said…
comelll farish....iras papa:)
Nadra Farissa said…
huhu dah lame giler tak update ielah... huhu...
Nadra Farissa said…
mmg iras papanye.. :D.. thanks for stopping by!!