Power Ikano and KL Bird Park

KL Bird Park with Power Ikano!! :) Very good display indeed.. So, we are sure not to missed it!! :)
Date: 6th - 7th June 2010
Venue: Power Ikano Main Concourse
After pi shopping2 kat ikea.. and nak tenteramkan ke aktifan Farissa we brought her here.. She just love animals!!

So cute.. pinky some more..

Macam burung kakak tua my grandmom "boy".. reacts when I called him boy lg.. hehe..

Took a photo for RM 10..
Tgk kat atas bahu Farissa.. she wanted a bird on her shoulder as well.. Sebab mama ada big owl on her shoulders.. Brave huh..

Small cackatoo..

Did some shopping.. Farissa dpt present from papa..

Then, we had lunch at sushi king..

Farissa concentrating on her ebiko (favorite sushi dish..)

Makan telur ikan jeks ke yang??

Mama had this beed dish... not so to my taste.. :(

Namk sedap kan??

Aaahhh.. yg ni sgt best.. sotong goreng!!

Ngggaaaaap...

Comments

Nuha Ariana said…
farisa dah potong rambut ye..pandai die makan guna chopstick...
Nadra Farissa said…
alaa.. kalo perasan.. sekeping jeks chopstik tuh.. ekeke..
Isk...kalau Nadra rambut panjang lagi cantik tapi tu lah budak2 takut panas jer....

Nak tau direction ke Taman Bukit Puchong tempat lampu murah, tgk kat comment box link ni http://ezna-daniayasmine.blogspot.com/2010/06/busy-busy-busy.html
intanmaria said…
seronoknya..
tgk pic pun dah blh share how it happening
:)
_________________________
http://mariaariffbaby.com