Mama's and Papa's 4 Anniversary

Most people would think that since ni Anniversary mama dan papa yang ke-empat.. sambutan dia kene la romantik.. sweet.. tapi totally sebaliknya!!!
For this anniversary.. kami bertiga bersesak2 di Aquaria!! Kesian mama.. teringin kononnye nak berdating kat hotel 5 bintang gitu2.. tp.. nenma dan tok ayah tak jadik turun KL..
So... this is the best substitute.. wakakakka...
Let's look at some of the photo's taken..

Farissa kasik peace sebelum keluar dari rumah..
Ni lagi satu part tak best.. Farissa takut dengan ikan!! huhu.. Paling takut "Si belut".. Papa tgh pujuk Farissa..
Muke gabra..

Tgk ni.. Ikan pari bersihkan ikah ape ntah.. macam kene makan jeks kepala dia..

Haaa... yang ni plak bukan ikan.. Farissa dah start ok ok dah..

Cantiknye aquarium ni.. :)

Ok.. kakak <-- panggilan Farissa pada diri dia sendiri.. jgn tgk belakang.. diri jeks kat situ.. (baru boleh senyum)

Mama dan Farissa..

Dekat dlm tunnel ni.. "papa shark" (masih relax lagik.. sekalik belut dtg.. terus melalak histeria nak keluar dr stroller.. nak mama dukung.. huhu) kesian mama..

kalo mama ada kat dlm ni.. takyah shark makan.. mati lemas sebab panik nmpk shark.. huuu~~

Farissa ngan sea horse.. "mama.. nyamuk.." aik.. kuda laut nmpk cam nyamuk ke??

Bahagia naik horse kat depan toys r us..

makan ngan papa.. haaa... kalo nak tau ini la anniversary lunch!! romantik tak?? ngee..

Madam Kwans.. very nice.. mushroom chicken rice dia..
Overall, it was a nice day out.. all in all..

Comments

Nuha Ariana said…
wah...gi aquaria...farisa takut belut?..kesian die...agaknye die tgk cam ular kot...anyway, hepi aniversary yg ke 4...dah 4 tahun dah upernyer..cepat je mase berlalu..anniversary yg ke-5 agaknya dah dapat adik baru la kot hehehe.. :)
Nadra Farissa said…
hihi.. who knows.. mane tau.. ada rezeki adalah adik.. :) nuha camne? adik in progress ke?
Nuha Ariana said…
wahahaha...nuha dah ada adik.. in progress...insyaallah tahun depan bulan 7 keluar la adik nuha tu...:D
Nadra Farissa said…
waaaahhhh.. congrats my dear.. all the best with the new arrivall bulan 7 ye.. i keep that in mind.. :D
Risya Corner said…
besh nya p AQUARIA!!
one fine day..nak ajak my ecah p aquaria la

besh!

______________________________
http://mariaariffbaby.com
me said…
happy 4th anniversary! bila farissa nak dapat adik? ehehe
Nadra Farissa said…
adik... hmmm adik pi bersuke ria up on haven first.. nanti kalo ada rezeki dia turun ar.. ahaks..