Hari Keluarga KHAS 2009

Hari Sabtu lepas ialah Hari Keluarga (KHAS) Haji Abu Hassan & Hajah Salmah! Al-maklumla Sabtu kene keje pastu rush pi Melaka nak menyamput pesta Khas ni. Sampai di Melaka agak lambat. Dalam jam 5.30pm gitu. Everyone dah start main aktiviti. So apa lagi time kiterang sampai Papa kene tarik tali. Haha.

Papa tarik jgn tak tarik!

Pastuh ada volley ball.. Papa join sekalik..

Sementara papa main games, Farissa enjoy di tepi pantai bersama mama ngah..

Ni lah gambar peminat setia Farissa. Abg Amin. Geram tgk Farissa. Ke mana-mana nak pimpin Farissa sampai mama yang takut.. sebab masih bawah umur.. hehe..

Mama dan Farissa pada malam karaoke..

Top singer cik Farissa.. Nanti tgk la the vid clip..

Paparazzi..

Keletihan..

Yeah.. main pasir.. besnye..

Sebelah resort ni ada tmpt pembiakan penyu Melaka.. So singgah sebentar sblum balik! Hurray percutian yang bes..

video

Comments

fadh said…
hahaha.. really cute! lansung takkasi can mak ngah dia nak pegang mic!
Nadra Farissa said…
wargahhaha.. tu la kak fadh.. giler kose pegang mic.. kene tarik dier dari pentas..
me said…
hahahahaha mama mia sungguh la farisa ni. cute!
Aqeef Aniq said…
ahahahah farissa sungguh cute... mic farissa yang punya!!
melorr said…
ini mic aku yang punya hahahahah!
Nadra Farissa said…
hahaha sepanjang malam melekat kat mic!