Chinese New Year Weekend


Tok Ayah order ABC special..
Nenma order Mango Jus.. Mcm sedap jeks..

Ayah Cu.. tgh letak ubat ulcer kat bibir dier.. kesian Ayah Cu.. huhu..

Farissa laks asyik sibuk mengeluarkan Tisu dr plastiknye.. Biorlah.. asalkan mama leh makan dgn aman damai..


24/1/2009 - Saturday
Farissa, Mama dan Papa visit KLCC setelah setahun lamanye tak pegi.. Target nak pi Kinokuniya.. sebab mama nak beli novel.. apa lagik.. beli la bebyk sebab ada kemungkinan tak pi lagi tahun ni..

Utk makan tghari.. Farissa mamam mac and cheese di Chillis..

Hidangan yang diorder..


25/1/2009 - Sunday
Farissa, mama dan papa stay di rumah Nenma di Shah Alam.. Target hari nak visit Tok Ngah..

Anggun dengan long skirt mama pilih.. ahaks.. Nampak cam Angelic.. cube tgk video di akhir blog ni.. Pasti akan terkejut..

Bersama papa..
26/1/2009 - Monday
Plan hari ni nak duduk rumah.. Malamnye ada dinner di rumah Anane..

Perkenalkan.. 'baby' Farissa yang baru..

Dressing sebelum ke rumah Anane..

Pose..

Saya dah sedia!!

Gambaran Extra... hehe.. sebab tgh comel...

video

Comments

melorr said…
welcome to the club farah :P. now we're officially on the same boat ahahha! Ok lagi la tu die tak jerit²
keh said…
Hahahaha.. pakai skirt dah cantek2 dah tu... sekali tlg cuci lantai pulak dier... hehehehe...
Nadra Farissa said…
wuwuwu... tu la dier.. ngeri gaks jikalu dah start menjerit.. tak terperi rasernyer...
Aqeef Aniq said…
eheheh cam aniq gak.. eheheheheh
me said…
bila moody terus transform jadi mop on the floor? ahahaha lawak la ur daughter ni tunjuk perasaan. hahaha
Nadra Farissa said…
tu la dier.. senang jeks kalo i nak bersihkan lantai.. biarkan dier moody.. kui kui kui..