Farissa's First Family Holiday!!

Percaya atau tidak last weekend adalah kali pertama Farissa berholiday bersame papa dan mama. Pada hari Sabtu pagi Farissa sekeluarga bertolak ke Melaka utk enjoy2. These are some of the pics yang bleh di sharekan bersame!


Stop yang pertama di A Famosa Animal World Safari!

Yahoo!! Mama pun tumpang bergambo
Bersama maskot A Famosa!! Sila tolak stroller ye cik kuching!! (kucing ke ni??)
Wishing well! Sape kemaruk nak duit syilling.. kolam ni ade banyak.. ahaks..

Saya rase seronok sekali!!

Mama dan Farissa di Chicken Farm..

Farissa nak pegang!! Pengsan anak ayam kene cekik dek Farissa..

Geramnye!!

Mama.. Sheep ni besola.. Farissa takut...

Look.. Racoon.. "aku".. <-- sebutan Farissa..

Lunch is provided.. Nasi ayam lagi..

Ader playground!!

Ader pony.. Farissa takut gaks..

Sovenior.. kepala kambing.. meeekk <-- bunyi dikeluarkan Farissa..
First time dalam swimming pool and pelampung..

Bestnye..

Senyum!!

Gambar ni diambil di Mahkota Parade.. Tempat mama ngan papa gemar berendut dulu.. ahaks..

Malam tuh hujan.. so kami sekeluarga dine in di hotel sahaja.. takde la best sgt.. mahal jeks lebih.. huhu..

Christmas deco kat hotel 'The Legacy'..

Posing di dalam bilik.. leh jd model la anak mama..

Kolam di Melaka Megamall.. tempat baru.. mama look.. "pishhh" <-- fish..

I want to order plis..

Balloon OCBC bank.. menyemak jeks..

Papa.. jgn peluk saye la.. hehe.. tengah lunch.. hehe...

Comments

mama_yang_cool said…
wah... sangat best!!!

farisa pun gigi dah banyak!!! bleh gigit pahim!
Aqeef Aniq said…
wahhh best nye nape tak ajak aniq.. eheheheh best ayat berendut tu teringat kat mama fadh.. ahahahhahaha
Nuha Ariana said…
bestnye cuti2 malaysia!!...
Nadra Farissa said…
haha.. gigit sayang pipi pahim.. hahaha.. kenangan.. jom la aneeq.. sronot nanti main ngan anak ayam.. Farissa jakun sket.. (anak bandar)..