Farissa Dah 8 Bulan!

Hehe... nadra farissa.. dah 8 bulan dah... ni list perangai baru dan aktiviti baru..

1) Berbual-bual dengan orang yang tidak dikenali
2) Merangkak (komando style) keliling umah (nak mengikut jejak nenma tawaf)
3) Tak mau balik dari nursery
4) Tak kesah bila mama hantar kat nursery (mama yang terasa dan sedih)
5) Pandai sedih dan menagih simpati apabila mama tegur (klakar sgt muke innocent farissa) - ala buat lagu sedihla
6) Suka menonton iklan astro (yg tv-tv naik bas), iklan starworld dan iklan discovery home and living
7) Suka mengutip dan memasukkan item2 yang tak sepatutnya ke dalam mulut.. habuk, kertas, tag harga, rambut dan lain-lain lagi...
8) Suka makan jelly (pelbagai perisa)

Buat masa skrang ni.. alhamdullilah ni je kot...

Comments

mama_yang_cool said…
ala kiutnye ... farissa pun dah jadi cam fahim ek.. nak jadi vacum cleaner.. segala benda nak kutip masuk dlm mulut. Bleh challenge fahim nanti.. makan cicak kering.. eeiii.. anak aku tu! baru2 ni makan taik cicak ngan tanah plak.. pantang grill terbukak.. dia yang melaju keluar umah dulu..