December 30, 2009

Winner of Baby & Transport Contest

Good news for everyone!! Alhamdullilah rezeki Farissa menjadi naib juara utk Baby and Transport Contest.. :) Click on this image to utk melihat contestant yang lain..


So happy for you Farissa dear.. Kite tunggu presents ya.. :)

December 22, 2009

Contest "Si Ceria Ayah Bersama Anak"

Another contest yang menarik!! Meh join ramai2.. hihi..
Gambar yang dipilih ialah:


Nama calon: Mr. Bob dan Farissa!!
Click on the picture below to link bank to the Contest Entry!!


Syarat2
1. Wajib menjadi follower Fasha dan sposor Pu3zdini (kalo salah sorang dikira tak lengkap ok..) done
2. Add link Fasha ke dlm bloglist anda done
3. Semestinya MENEPEK banner di sidebar blog kesayangan anda. Banner tersebut hendaklah di link dengan link ini. done
4. Sesiapa yg nak join nie kenalah ada blog..klu x mcm mana nak nilai nanti.. mmg ada
5. Umur anak mestilah dari dah pandah senyum hingga 12 tahun.. 2 tahun 8 bln

Cara2
1. Upload 1 sahaja gambar aksi ceria si suami bersama anak anda.. klu banyak kang juling lak bijik mato mak cik ngan juri2 nak menilainyo..kihkihkih
Upload 1 gambar si ayah dan anak beramai2 pun boleh tp pastikan ianya CERIA.. done
2. Nyatakan nama si ayah + anak. Nama glamour je tau..x yah pjg@ buat ponek jo jari jemari menaip...hehehe done
3. Buat entry tentang contest ini pada blog anda. Dalam blog tersebut mention dan link ke blog Fasha (no link back will be disqualified) done
4. Sila tinggalkan comment dan link contest anda HANYA di post entry ini done

Mama's and Papa's 4 Anniversary

Most people would think that since ni Anniversary mama dan papa yang ke-empat.. sambutan dia kene la romantik.. sweet.. tapi totally sebaliknya!!!
For this anniversary.. kami bertiga bersesak2 di Aquaria!! Kesian mama.. teringin kononnye nak berdating kat hotel 5 bintang gitu2.. tp.. nenma dan tok ayah tak jadik turun KL..
So... this is the best substitute.. wakakakka...
Let's look at some of the photo's taken..

Farissa kasik peace sebelum keluar dari rumah..
Ni lagi satu part tak best.. Farissa takut dengan ikan!! huhu.. Paling takut "Si belut".. Papa tgh pujuk Farissa..
Muke gabra..

Tgk ni.. Ikan pari bersihkan ikah ape ntah.. macam kene makan jeks kepala dia..

Haaa... yang ni plak bukan ikan.. Farissa dah start ok ok dah..

Cantiknye aquarium ni.. :)

Ok.. kakak <-- panggilan Farissa pada diri dia sendiri.. jgn tgk belakang.. diri jeks kat situ.. (baru boleh senyum)

Mama dan Farissa..

Dekat dlm tunnel ni.. "papa shark" (masih relax lagik.. sekalik belut dtg.. terus melalak histeria nak keluar dr stroller.. nak mama dukung.. huhu) kesian mama..

kalo mama ada kat dlm ni.. takyah shark makan.. mati lemas sebab panik nmpk shark.. huuu~~

Farissa ngan sea horse.. "mama.. nyamuk.." aik.. kuda laut nmpk cam nyamuk ke??

Bahagia naik horse kat depan toys r us..

makan ngan papa.. haaa... kalo nak tau ini la anniversary lunch!! romantik tak?? ngee..

Madam Kwans.. very nice.. mushroom chicken rice dia..
Overall, it was a nice day out.. all in all..

December 02, 2009

Contest Si Manja Berkaca Mata

Ada lagi satu contest yang menarik!! Sesiapa berminat leh la join.. Hadiah pun sgt menarik.. ahaks..

Sila klik di sini untuk memeriahkan lagik contest ini!

Nama: Nadra Farissa Loh Binti Bob Mohazari

Umur: 2 tahun 7 bulan

Testing specs baru tuh!! Hehe.. Cantik tak?

Baby with Transport Contest

Kali pertama, dan rezeki Farissa.. listed as top 10 hehe.. TQ buat penganjur!! :)
Klik disini utk selebihnya!!


Inilah kali pertama mama masukkan gambar Farissa kat dlm contest. Nampak cam best jeks bloggers masuk contest2 ni.. So, marilah kita mencuba!! Every contest should have rules so here is it:

1. mestilah jd follower aku and masukkan dlm bloglist korang....

2.copy banner kt atas kt sidebar anda and ltk kan link contest ni...no link no qualified...

3. Buat satu entri & upload kan pic ank korang dgn aksi bersama transport diorang, letakkan nama , umur dan ceritakan sedikit pasal pic tu....transport tu xkira lah bentuk ape...tapi yg diorang main lah...walker x termasuk k...

4. umur anak korang mestilah 0-3 tahun...kalau pic tu diambil smasa umur ank anda x melebihi 3 tahun boleh lah diterima...

5.hanya 1 pic saja yg dibenarkan utk diupload kalau korang nk ltk banyak pun xpe tp aku lah yg rambang mata nk pilih...tajuk kat atas je dterima

6. hanya seorang ank jek yg dbenarkan msuk contest ni...kalau yg ramai ank dia ade pic dgn transport, korang pilih lah yg tercomel skali nk ltk kt n3 tu...hehe buleh?

7. contest ini bermula pada hari ini 15 Nov 09 dan akan berakhir tepat pada pukul 12 tghari 15 Dis 09. selepas dr tarikh tu x akan dilayan k...

8. terbuka kepada boy n girl k...

9. sesudah wat n3 contest ni silalah tgal jejak kat bawah bersama link korang k...


Nama: Nadra Farissa Loh Binti Bob Mohazari

Umur: 2 tahun 7 bulan

Motor sport pink edition ini dihadiahkan oleh papa. Gambar ni diambil bila saya mencuba buat kali pertama di rumah. Bestnya.. siap leh drift. Comel tak saya? Ok.. Peace to the world. Hehe..

Kalo nak tgk aksi2 hebat saya sila klik di sini.

Pilih saya ya.. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...