September 08, 2009

Farissa's & Mama's Date!!

Hari Ahad lepas, memandangkan Papa tade.. Mama pun buat la plan ngan Auntie Fai utk bershopping raye.. In the end, tak shopping byk pun.. just lepak2 together.. :)


Mama belikan purse Barney utk kutip duit raye nanti (*hint2 kpd nenma dan tok ayah yg bace blog nih.. :D kate cucu kesayangan..). Anas laks beli kete mainan.. Enjoy la the pics!!!

Sedapnye ais krim anas nih! Dua2 ni tak pose.. :p
Mainan Farissa..

Sayangnye toy Mc D ni..


Boleh kelihatan handbag Barney Farissa.. tak nak bukak tuh..

2 sekawan..

video

September 02, 2009

Berbuka Puasa Besar Alhamdullilah...

Semalam mama dan papa bawak Farissa berbuka di Hotel (walaupun cik Farissa tak pose).. Untuk kekalkan tradisi (baru start tahun lepas).. min min dan family berbuka sekali bersama kami!! Tp utk kali ini, mencube buffet di Hotel Mariott Putrajaya..
Hidangan kat sini mmg menarik sekalik.. mama sampai tak sempat merasa kuih muih yg disediakan... takpe mane la tau ada kalik kedua dan ketiga.. (ye tak papa??hehe).. Antara hidangan yg masyuk (mama hentam la ni mengikut turutan):
1. Nasi bryani + Pari Bakar + Kambing Bakar
2. Roti canai plus kari kepala ikan pekena ngan teh tarik<-- sedap sgt sampai nak nangis
3. Fettucine Carbonara <-- tak sedap sgt
4. Sushi <-- oklah kot
5. Sambal ikan keli + mix vege + daging cincang masak kicap
6. Ais Kacang <-- papa yang buat sendiri so tak sedap sgt
Itu sahaja yang termampu nak makan.. Farissa pun bukan nak makan tp lebih nak main ngan geng seperjuangan.. Min min.. meh la kite tgk video di bawah ini.. :)
video
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...