December 27, 2007

Mini Model

Hehehe... Kat Alamanda.. Mama gatal nak masukkan Farissa untuk Anakku Baby Competition.. So ni la hasil penangkapan gambar untuk mini model Farissa!



Innocent


Sad


Happy


Shouting

December 14, 2007

Farissa Dah 8 Bulan!

Hehe... nadra farissa.. dah 8 bulan dah... ni list perangai baru dan aktiviti baru..

1) Berbual-bual dengan orang yang tidak dikenali
2) Merangkak (komando style) keliling umah (nak mengikut jejak nenma tawaf)
3) Tak mau balik dari nursery
4) Tak kesah bila mama hantar kat nursery (mama yang terasa dan sedih)
5) Pandai sedih dan menagih simpati apabila mama tegur (klakar sgt muke innocent farissa) - ala buat lagu sedihla
6) Suka menonton iklan astro (yg tv-tv naik bas), iklan starworld dan iklan discovery home and living
7) Suka mengutip dan memasukkan item2 yang tak sepatutnya ke dalam mulut.. habuk, kertas, tag harga, rambut dan lain-lain lagi...
8) Suka makan jelly (pelbagai perisa)

Buat masa skrang ni.. alhamdullilah ni je kot...

December 04, 2007

Kebahagian Mama & Papa

Do I look like a doll?

Sweet angel.. I want to enjoy you everyday, every minute, every second.. I love you Nadra Farissa Loh.. I love you very much indeed..
In my stroller.. Care to join in?
Alamanda Putrajaya




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...